hr gb de it es fr

Konoba "Mala Venecija"

U slikovitom okruženju ove konobe, čija povijest seže na kraj 70-ih godina zadnjeg stoljeća prošlog tisućljeća, možete potražiti davno zaboravljeni duh dalmatinskih konoba, neposrednost, opuštenost i veselo ozračje Mediterana.

Specijaliteti s grilla, s vlastitom proizvodnjom ćevapčića, kobasica i pljeskavica, kao i domaća - ručno rađena - tjestenina iz vlastite proizvodnje (obična i punjena) naša su glavna prednost. Nudimo i hladna posluženja, kruh iz vlastite proizvodnje, kao i pizze i marende. Rado ćemo za vas napraviti i jela ispod peke. Sve to dodatno je oplemenjeno uz kvalitetno domaće vino ili neko od drugih pića. Prema vašim željama u prostoru konobe moguće je organizirati razna veselja i proslave, svečane ručkove i večere i dječje rođendane. Za grupe s desetak ili više narudžbi rado ćemo obaviti i dostavu.

Naše prednosti, vjerujemo, svakako će vas navesti da se vraćate u ovu konobu, najviše zbog kvalitete jela, potom i zbog prihvatljivih cijena, kao i raznih drugih pozitivnih dijelova našeg branda. U ljetno doba možete se ispred konobe osvježiti u moru, a parking je slobodan, kao i privezište za manja plovila. Obje unutarnje prostorije su klimatizirane, a gornja terasa je pod hladovinom. Rijetki su dani bez barem laganog, osvježavajućeg povjetarca.

Kontakt:
Adresa: Don Luke Jelića 39, 21211 Vranjic
Mobitel: +385 91 363 9942