hr gb de it es fr

Restoran Kralj Zvonimir

U želji da Vam što bolje i točnije predstavimo naš restoran, a ujedno s Vama podijelimo našu ljubav prema tradicionalnoj dalmatinskoj kuhinji, o kojoj se dosta priča i piše, ali je inače vrlo malo zastupljena u stvarnoj ponudi, rado bismo istakli da:

  • Naša kuhinja vrhunski spravlja dalmatinske specijalitete
  • Da smo ponosni na naše ljubazno i vrijedno osoblje kojemu ništa nije teško kako bi se svaki gost osjećao "kraljevski"
  • Još uvijek spravljamo jela na roštilju na drva, a naša peka i janjetina na ražnju posebno su kvalitetni jer koristimo samo domaće

Naša tradicija ugošćivanja većih grupa gostiju pokazala se jednom od vrijednijih tekovina dobrog i kvalitetnog rada i zalaganja kako bi boravak u našem restoranu i svakom gostu ponaosob ostao kao ugodno sjećanje koje će poželjeti opet podijeliti s bližnjima i prijateljima. Ugodan interijer i pogled na rijeku samo će pridonijeti tome da vaš utisak bude još ljepši.

Restoran je nadvijen nad samom rijekom Jadro poput vidikovca – uz prekrasan pogled na rijeku, most, planinu Mosor, srednjovjekovnu tvrđavu Klis... S druge strane je i pogled na nogometni stadion (zanimljiv za praćenje utakmica) i planinu Kozjak na zapadu.

Kavana - pizzeria

koja je sastavni dio restorana, također je vrlo ugodno mjesto za druženje i ukusan zalogaj. Uz slasne i bogate pizze služimo i cijelu lepezu jela sa domaćom tjesteninom i njokima, rižote i riblja i mesna jela sa roštilja na drva. Dnevni izbor domaćih marendi (uz mogućnost dostave ili “takeaway” )

Blizina prometnica je važna prednost restorana „Kralj Zvonimir“. Solin je sjecište puteva, a našem restoranu možete neometano prići sa tri različite strane:

  • sa zapada s prometnice iz pravca Šibenika i Trogira
  • sa jugoistoka s prometnice iz pravca Dubrovnika, Makarske, Omiša, te iz pravca Međugorja
  • sa sjevera s autoputa iz pravca Beča i Zagreba ili Venecije, Trsta, Rijeke

Po čemu smo jedinstveni ?

  • Već popularan doček svatova kraj našeg café bara Glorijet u Solinu uz sam Gospin otok, možete upotpuniti svečanom svadbenom večerom  u restoranu Kralj Zvonimir do kojeg umjesto automobilima možete stići ugodnom i slikovitom šetnjom nakon svečanog obreda vjenčanja u crkvi. Ukoliko se odlučite za ovu varijantu naše ponude dobivate I poseban popust
  • catering s mogućnošću pripreme do 2000 obroka

Proslavite sa nama najljepše trenutke vaše obitelji: krštenja, pričesti, krizme i vjenčanja…Ugodna atmosfera i za proslave rođendana, godišnjice mature, promocije, glazbene večeri…

Kontakt

Adresa: Kralja Zvonimira 80A, 21210 Solin

Tel: 00385 21 211 247
Fax : 00385 21 260 844
Mob: 00385 91 1617 180