<

Kuća Parać

>

Tradicijska kuća Parać smještena na antičkom amfiteatru, sagrađena je 1863.godine od kamena salonitanskog amfiteatra, a u kući Parać posjetitelji mogu razgledati arheološku i etno zbirku smještenu na katu kuće, dok se u prizemlju nalazi restauratorska radionica replika amfora, antičkih novčića i mozaika te stari komin.

*Trenutno je kuća zatvorena za posjetitelje.

Web stranica koristi kolačiće

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

Više o politici privatnosti pročitajte ovdje