hr gb de it es fr

Restoran Gašpić

Smješten u srcu Solina, samo par minuta hoda od Gospinog otoka, u ugodnom klimatiziranom prostoru, restoran „Gašpić" pruža sve vrste ugostiteljskih usluga od organizacije krštenja, pričesti, krizma, rođendana, maturalnih večeri do organizacije vjenčanja do 200 osoba kao i cateringa za sve prigode. Kao izuzetnu pogodnost naglašavamo i veliki parking prostor ispred restorana kao i mogućnost smještaja u hostelu" Jadro" koji se nalazi na istoj lokaciji...

Tvrtka Bakanalije iz Solina osnovana je 2001. godine i kao osnovnom djelatnošću bavi se ugostiteljstvom i to već dugi niz godina a u Solinu se gastronomske delicije mogu kušati u restoranu „Gašpić“ Hektorovićeva 38, koji posluje u sklopu tvrtke. U restoranu „Gašpić“ u mogućnosti smo u skladu s Vašim željama organizirati za Vas svaku vrstu ugostiteljske usluge, od krštenja pričesti, krizme, proslava rođendana i maturalnih večeri. Kao posebnost je organizacija vjenčanja u sali koja može primiti do 200 osoba. Tu smo za Vas i kod organizacija raznih seminara i prezentacija, a isto tako dolazimo i u Vaše domove i poslovne prostore te organiziramo catering i sve druge vrste ugostiteljskih usluga. Restoran „Gašpić“ nalazi se u blizini Gospinog otoka, posjeduje veliki parking prostor kao i mogućnost pružanja usluga smještaja budući se nalazi u prizemlju hostela Jadro.

Ljubazno i stručno osoblje, povoljne cijene i izvrsna gastronomska ponuda garancija su kvalitetne organizacije Vaše proslave. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte ili nas posjetite na navedenoj adresi. Očekujemo Vas!

Uprava i osoblje restorana „Gašpić“

Kontakt

Kontakt: Zoran Kljaković Gašpić / Teo Kljaković Gašpić
Adresa: Hektorovićeva 38

Tel: 00385 21 260 751
Fax: 00385 21 260 752
Mob: 00385 98 320 988
Mob: 00385 98 180 1060

E-mail: bakanalije@st.htnet.hr