<

Apartman Modrić

>

Adresa: Krešimirova 13a, 21210 Solin
Mobitel: +385 91 891 0270
Kontakt: Karla Modrić

Apartman se nalazi na ulazu u poluotok Vranjic, na ušću rijeke Jadro u more, nekoliko minuta hoda od centra Solina, kolijevke hrvatske povijesti i 6 km od centra Splita, dva grada urbanistički srasla, bogata kulturno-povijesnom baštinom. Iz apartmana se pruža otvoren pogled na staru Salonu.

Najbliže predivne pješčane i kamene plaže su udaljene 5 km, a u neposrednoj blizini se nalaze otvoreni sportski tereni za rekreaciju, te autobusna stanica sa neprestanom povezanošću sa centrom Splita. Trgovine i restorani su u blizini.

Apartman je smješten na 1.katu male stambene zgrade, veličine 38 m2, a gostima je na raspolaganju spavaća soba, kuhinja sa dnevnim boravkom, kupatilo, lođa i zatvoreno parkirno mjesto. Može primiti 2 + 2 p.p. osobe. Kompletno je opremljen za ugodan boravak, klimatiziran, sa besplatnom WI-Fi vezom, perilicom za rublje.

Svim našim gostima nudimo srdačnu dobrodošlicu uz informacije i preporuku o razgledavanju bogatih kulturno povijesnih znamenitosti i ostalih zabavnih i ugostiteljskih sadržaja. Komuniciramo na engleskom i njemačkom jeziku.

Web stranica koristi kolačiće

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

Više o politici privatnosti pročitajte ovdje