<

Teatrin

>

U Sklopu Gradske knjižnice Solin 07. rujna 2015. godine otvoren je Teatrin. U novom prostoru veličine 400 m2 smješteni su dio knjižnice, foayer, galerijski prostor te kazališni prostor s najmanje 90 sjedećih mjesta opremljen profesionalnom scenskom opremom i namijenjen odvijanju različitih kazališnih sadržaja u organizaciji Knjižnice i gostovanjima drugih kazališnih udruga, koncertima, manjim skupovima, okruglim stolovima i dr. Iza pozornice je garderoba za izvođače, a scenu krasi umjetnička stolica koja je osmišljena i izrađena na radionicama božićnih jaslica u knjižnici. Gledalište je je u razini s pozornicom i na katu, pa se tako program može gledati i s balkna, kao i iz tri lože, od kojih su dvije na parteru, a jedna na katu. Prostor ima i caffe. Teatrin je otvoren radnim danom od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 13. Prostor je polivalentan, tako da omogućuje istovremeno odvijanje različitih aktivnosti.

Web stranica koristi kolačiće

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

Više o politici privatnosti pročitajte ovdje