<

Kutak za iznajmljivače

>

Poštovani,
ovdje možete pronaći upute i materijale koji su Vam potrebni za obavljanje ugostiteljske djelatnosti pružanja usluge smještaja u domaćinstvu. Svi materijali objavljeni na stranicama Turističke zajednice grada Solina isključivo su informativnog karaktera.
Sve dodatne materijale vezane za propise iz turizma možete pronaći na službenim stranicama Narodnih novinaMinistarstva turizma.

Sve informacije o e-Visitor sustavu za prijavu i odjavu turista možete pronaći u podstranici e-Visitor.
Ukoliko ste član ili to želite postati, posjetite stranicu Kluba iznajmljivača Split.

Za sva ostala pitanja možete nas kontaktirati na broj telefona +385 (0)21/ 210 048 ili e-mailom tz@solin-info.com

Turistička zajednica grada Solina.


Razna potrebna dokumentacije:

GDPR i prikupljanje osobnih podataka

Ostala dokumentacija:

Od interesa:

Web stranica koristi kolačiće

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

Više o politici privatnosti pročitajte ovdje