<

Javna ustanova u kulturi Zvonimir

>

Javna ustanova u kulturi Zvonimir u Solinu osnovana je 1991. godine. Danas zapošljava 11 djelatnika koji se bave pripremom i organizacijom brojnih kulturnih priredbi, izdavačkom djelatnošću i restauracijom antičke keramike te izradom autentičnih suvenira nastalih na salonitanskoj odnosno starohrvatskoj spomeničkoj podlozi.

Javna ustanova u kulturi Zvonimir već 14 godina uređuje mjesečnik "Solinska kronika", a za napomenuti da je do sada bio izdavač više od osamdeset knjiga, a ujedno je i organizator Solinskog kulturnog ljeta.

U galeriji Javne ustanove kontinuirano se priređuju izložbe renomiranih likovnih umjetnika, a u velikoj dvorani (nekada kino) godišnje se odigra desetak dramskih predstava sa istaknutim hrvatskim glumcima.

 

Web stranica koristi kolačiće

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

Više o politici privatnosti pročitajte ovdje