<

Kuća za odmor – Paić

>

Adresa: A. Starčevića 38, 21209 Mravince
Kontakt: Igor Paić

Kamena kuća u centru Mravinaca, malenog naselja svega 5 minuta vožnje udaljenog od centra Solina, iz kojeg se pruža predivan pogled na grad Split, Kaštelanski zaljev i srednjodalmatinske otoke. Kuća se sastoji od prizemlja, 1 i 2.kata te potkrovlja i zauzima površinu od 210 m2.  Gostima su na raspolaganju 6 ležajeva, 2 kupatila, terasa i balkon, sa unutarnjim stepeništem koje povezuje sve etaže te konobom i vrtom površine 100 m2.  Našim gostima osiguravamo i besplatan prijevoz do grada Splita i Solina. Samo 20 m udaljenosti od kuće nalazi se prekrasni park, a u samom naselju gostima su na raspolaganju i ugostiteljski sadržaji, u kojima mogu uživati u tradicionalnim dalmatinskim specijalitetima.

Web stranica koristi kolačiće

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

Više o politici privatnosti pročitajte ovdje