<

Advent u Solinu

>

Grad Solin u suradnji s Turističkom zajednicom grada Solina svake godine u vrijeme Adventa organizira manifestaciju Advent u Solinu. Solinjane i njihove goste očekuje druženje s Djedom Božićnjakom i njegovim vilenjacima. Može se pogledati scensko uprizorenje živih jaslica u centru grada te uživat u glazbi uživo i bogatom izložbenom programu na sajamskim kućicama i štandovima. Djeca na dan Svete Luce sudjeluju u zajedničkom sijanju pšenice i druženju s Djedom Božićnjakom, a kako je Grad Solin od studenoga 2015. Grad prijatelj djece, za naše najmlađe zbog toga svake godine priprema vreće pune poklona.

Web stranica koristi kolačiće

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

Više o politici privatnosti pročitajte ovdje