<

Kulturno zabavne manifestacije

>

S ciljem obogaćivanja turističke ponude grada Solina, TZ grada Solina je organizator te suorganizator raznih zabavnih i kulturnih manifestacija, od kojih izdvajamo Romantiku u Saloni koja se već dugi niz godina zaredom održava u mjesecu kolovozu u suorganizaciji grada Solina, potom potom gastronomska manifestacija „Iz Solinskog lonca – što su jeli naši stari?“ koja se u suradnji s Udrugom Solinjani organizira u mjesecu rujnu u Gašpinoj mlinici, a važnost turizma u gradu Solinu ogleda se i u pokroviteljstvu grada Solina Međunarodnom festivalu turističkog filma koji se već niz godina održava u solinskom hotelu President...

Romantika u Saloni

Cilj ove manifestacije je “oživljavanje” povijesti kroz kvalitetnu i autentičnu interpretaciju antičke baštine putem organizacije triju tematskih večeri kojima ćemo na kreativan način prikazati život u Saloni u antičko doba. Ovom manifestacijom doprinosimo promidžbi antičke Salone, ali i unaprijeđenju kvalitete sadržaja u destinaciji posebno na lokalitetu salona a time utječemo neposredno i na povećanje broja posjetitelja u destinaciji.

Iz Solinskog lonca

S ciljem promidžbe Gašpine mlinice kao i gastronomske ponude grada Solina, u rujnu 2014. u organizaciji TZ grada te podršku grada Solina i suorganizaciji udruge Solinjani organizirati će se gastronomska manifestacija u Gašpinoj mlinici pod nazivom Iz Solinskog lonca- što su jeli naši stari?. Manifestacija uključuje natjecanje građana Solina u pripremanju jela kao i bogatom kulturno zabavnom programu uz prigodne nagrade pobjednicima natjecanja.

Festival turističkog filma

Ove, već tradicionalne, međunarodno afirmirane priredbe INTERSTAS, ITF'CRO - MEĐUNARODNI FESTIVAL TURISTIČKOG FILMA, i KEA/Entente Florale Europe - CRO, članice i partneri svjetskih asocijacija: FEST, ITCO, FIJET, AEFP, koje se već niz godina održavaju u gradu Solinu, stekle su reputaciju vrlo dinamične i važne kulturološke i poslovno turističke manifestacije u ovoj regiji.

Međunarodni kongres povijesnih gradova

Advent u Solinu

Winterfest

Ususret Uskrsu

Međunarodni festival karikatura

Springfest

Web stranica koristi kolačiće

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

Više o politici privatnosti pročitajte ovdje