godisnja-doba_cover.jpg
Solin kroz godišnja doba
Ploa_kraljice_Jelene_-okvir.jpg
IMG_7085.jpg
salona-manastirine.jpg
Gospa_od_otoka.jpg
Amfiteatar_1.jpg
27.jpg
Gaspina_mlinica.jpg
17.jpg

<

Javni poziv za najljepše okićenu kuću i okućnicu

>

17. 11. 2021. 11:12
Turistička zajednica grada Solina u ovo predblagdansko vrijeme poziva sve stanovnike grada Solina da što ljepše i prigodnije okite svoje kuće, okućnice i zajedno s nama stvore najljepši blagadanski ugođaj. Potrudimo se svi zajedno, neka i naš grad zablista.
 
Najbolje okićene kuće i okućnice koji će u ovim božićnim blagdanima zasjati u punom sjaju nagradit će se za prva tri osvojena mjesta slijedećim nagradama:
 
1. Poklon bon “Tommy” u vrijednosti 1.000,00 kn
2. Poklon bon “Jadro” (proizvodnja i prodaja ukrasnog bilja) u vrijednosti 500,00 kn
3. Poklon bon “Emmezzeta” u vrijednosti 300,00 kn
Pravo sudjelovanja imaju sve osobe s prebivalištem u gradu Solinu koje u razdoblju od 01.12. 2021. do 10.12.2021. godine dostave fotografije okićenih prostora uz podatke pošiljatelja (ime i prezime, adresa i kontakt stanovnika) na jedan od slijedećih načina:
 
• osobnim dolaskom ili poštom na adresu Turistička zajednica grada Solina, Kralja Zvonimira 69, 21210 Solin
• e-mailom na adresu tz@solin-info.com
• putem inbox-a službene Facebook stranice – Solin tourist board (https://www.facebook.com/solin.tz)
 
Prijavom na natječaj, svaki autor jamči da su fotografije njegovo osobno autorsko djelo te za autentičnost lokacije i motiva, te dozvoljava reproduciranje fotografija na web-stranicama, publikacijama te u ostalim medijima, bez posebne dozvole ili naknade.
 
Nakon obrade svih prijava Povjerenstvo će odabrati deset lokacija koji ulaze u uži krug te će iste obići kako bi se utvrdili dobitnici nagrada. Dobitnici nagrada biti će objavljeni na službenim stranicama Turističke zajednice grada Solina do 16.12.2021.godine, a nagrade će se uručiti na prigodnom prijemu o čijem će datumu dobitnici biti pravovremeno obaviješteni.
 
Veselimo se Vašim prijavama!
Web stranica koristi kolačiće

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

Više o politici privatnosti pročitajte ovdje