<

Promocija eko slikovnice Bal u kraljevstvu plavom - Ivna Grgić

>

Bal u kraljevstvu plavom.jpg

Riječ je o ekološko edukativnoj slikovnici "Bal u kraljevstvu plavom" autorice Ivne Grgić tiskana od strane TZ Solin, koja je izrađena s ciljem očuvanja i valorizacije pomorske baštine uz potporu Županije Splitsko dalmatinske.
Slikovnicu će u Galeriji Zvonimir s početkom u 18:00h predstaviti uz autoricu Ivnu Grgić, Jelena Stupalo, direktorica TZ Solin kao izdavač, Haja Gamulin kao ilustratorica, Ivana Sedlar, mentor učiteljica razredne nastave OŠ don Lovre Katić te Nada Topić.

U glazbenom dijelu progama nastupiti će Dječji zbor "Mendulice" iz Vranjica s voditeljicom Ivnom Mandić te Nenad Vetma.

Ulaz slobodan. Veselimo se Vašem dolasku!

Web stranica koristi kolačiće

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

Više o politici privatnosti pročitajte ovdje