godisnja-doba_cover.jpg
Solin kroz godišnja doba
Ploa_kraljice_Jelene_-okvir.jpg
IMG_7085.jpg
salona-manastirine.jpg
Gospa_od_otoka.jpg
Amfiteatar_1.jpg
27.jpg
Gaspina_mlinica.jpg
17.jpg

<

2. Solin Springfest 14.05. - 22.05.2022.

>

12. 5. 2022. 11:44

Zadovoljstvo nam je najaviti kako smo za sve posjetitelje i turiste pripremili 2.izdanje proljetnog festivala, Solin springfest koji će se od 14.-22.05.2022. održati u Solinu pod geslom “Solinski zdravi đir!Dođi i ti!”.

Cilj ovog festivalaje razvoj turističkog proizvoda u predsezoni kako bismo potaknuli turističke dolaske i noćenja u svibnjuali i pružili kvalitetan kulturno-zabavni sadržaj našim sugrađanima i posjetiteljima iz okolnih gradovate promovirali zdravi način života.Na ovaj način pružamo našim hotelima mogućnost kreiranja vikend paketa temeljem ponude u destinaciji te na taj način doprinosimo pozitivnim turističkim rezultatima. Partneri ovog festivala su Gradska knjižnicaSolin, udruga Zdravi dan te Arheološki muzej u Splitu.

Program Springfest se sastoji od različitih događanja poput Javnozdravstvene akcije„Zdravi dan svaki dan“ u organizaciji udruge Zdravi dan, bajkaonice, radionica i predstava za djecu i odrasle, događaja „Proljetna škola zdravihnavika" te interpretacijskih šetnji.

Ulaz na manifestaciju je besplatan,a za interpretacijske šetnje je potrebna prethodna najava zainteresiranih posjetitelja na mail: tz@solin-info.com ili na tel. 021 210 048.

Na jednak način potrebno je i za predstave i radionicu putem GK Solin.

Stoga pozivamo sve posjetitelje da nam se pridruže na festivalu kojim ćemo promovirati Solinski zdravi đir ali i pružiti zanimljiva događanja za djecu i odrasle.

 

SPRINGFEST plakat1 (1).jpgSPRINGFEST plakat1 eng.jpg

 

 

 

 

Web stranica koristi kolačiće

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

Više o politici privatnosti pročitajte ovdje